Sentii

Sentii is dé stimulans voor het ergonomisch omgaan met beeldschermwerk. Wij creëren voor jou en/of je medewerker(s) binnen één dag een meer optimale werkplek. Dat betekend een werkplekonderzoek, (lichaams-) metingen, het instellen van de werkplek, het plaatsen van ergonomische hulpmiddelen en de rapportage.

Dus ben jij klaar met dure werkplekonderzoeken, een inefficiënt proces en het feit dat je er dan zelf nog handenvol werk aan overhoudt? Dan introduceren wij ons graag nader.

  • 100% Mens
    (Persoonlijke) aandacht voor de behoeften en belangen van de werknemer staan centraal.
  • 100% Klant
    De klant wordt volledig ontzorgd, oprecht en efficiënt.
  • 100% Optimaal
    Elke werkplek, elke dag, wordt zo optimaal mogelijk ingericht.

SENTII

Sentii is een vertaling van het woord ‘troon’. In combinatie met de gouden kleur van de letters staat Sentii voor ‘Gouden troon’. Binnen Sentii kijken wij zo tegen de beeldschermwerkplek aan. De beeldschermwerkplek moet in onze ogen met evenveel aanzien, relevantie, zorg en liefde behandeld worden als een gouden troon. Aanzien betekend dat de werkplek als een belangrijk onderdeel van de werkomstandigheden wordt gezien. Een professioneel, efficiënt en ergonomisch ingerichte werkplek voor beeldschermwerk is een must have. Wanneer die werkplek is gerealiseerd, moet deze met de grootste zorg en liefde worden onderhouden. Door beeldschermwerkplek en de werkhouding van de werknemer de aandacht te geven die het verdiend kan het bedrijf klachten aan nek, arm en schouders (KANS) en daarmee verzuim in een preventief stadium voorkomen.

MISSIE

Voor iedereen die beeldschermwerk uitvoert in één dag een optimale werkplek creëren. Op het werk én thuis!

VISIE

De eerste zijn die jij belt voor een werkplekonderzoek.