Over Sentii

Sentii is sinds 1 april 2019 opgericht door Patrick Wouters. Na jaren voor diverse opdrachtgevers gewerkt te hebben was het tijd om de vleugels uit te slaan.

Tijd om meer impact binnen een kortere tijd bij meer werkgevers te creëren.

Dat is wat wij bij Sentii doen. Impact creëren door sneller, efficiënter en praktischer om te gaan met werkplekonderzoeken. Waardoor werknemers zo snel mogelijk worden geholpen en de werkgever zoveel mogelijk wordt ondersteund in dit proces.

Onze werkplekadviseurs zijn de bekwaamste in hun vak en zeer divers opgeleid. Voor elk vraagstuk kunnen wij de juiste werkplekadviseur leveren. Wij zijn overal binnen de Nederlandse landgrenzen inzetbaar.

Kunnen wij jou niet van dienst zijn? Dan doen we in ieder geval onze uiterste best je door te verwijzen naar de juiste partij.

Persoonlijke noot

Ik ben in 2019 met Sentii gestart omdat ik een passie heb voor het uitvoeren van werkplekonderzoeken en mensen graag ondersteun bij het (preventief) voorkomen of wegnemen van klachten.

Daarnaast zag ik dat de meeste werkplekonderzoeken zeer inefficiënt worden uitgevoerd. Je krijgt vaak alleen advies en daarna een rapport. Vervolgens wordt de werknemer of het bedrijf er druk mee en de werknemer is daar de dupe van. Voordat je het weet is er drie keer naar een werkplek gekeken en zijn er door meerdere mensen diverse handelingen verricht. Dat neemt alleen maar faalkosten met zich mee.

Met Sentii voorkom ik dit. Wij hebben alles bij ons om direct binnen één werkdag een werkplek optimaal te kunnen inrichten en anders komen wij zo snel mogelijk terug. Wij doen het onderzoek, de metingen, leveren de producten en installeren deze. Daarbij geven we instructie hoe ze te gebruiken. Een proces zo efficiënt kunnen inrichten

geeft veel voldoening en we maken er een hoop opdrachtgevers en werknemers blij mee en dat is waar we het voor doen.

Bedankt voor het bezoeken van de website van Sentii en mocht ik of één van mijn mede werkplekadviseurs in de toekomst wat voor jou kunnen betekenen? Wij kijken er nu al naar uit.

Met een vriendelijke groet,

Patrick Wouters, Eigenaar Sentii